tirsdag 16. februar 2010

Rustikk Varme

Etter å ha lest... og finlest.... Maison Interiør blad på sengen i går kveld, kom jeg over en liten artikkel i bladet, som sier at den rustikke, varme interiørtrenden er på full fart tilbake. Dermed har også takbjelkene fått sin renessanse, både i loftsleiligheter og i andre typer rom.

Takbjelker kan være stilige i de rette miljøene, men ofte blir det til når noen snakker om at de har satt opp takbjelker, at jeg assosierer det med kjellerstuene fra de glade 80 tallet som vi ungdommer samlet oss i. Kalde rom med lavt under taket, vegg til vegg teppe på gulvet og mørk beisede takbjelker med tilhørende matchende tak -og gulvlister. Det var stilig den gang:-) eller...

Heldigvis har trendene utvilket seg. Du kan finne mye inspirasjon og bjelkene trenger ikke være tungt håndterlige heltre bjelker for å få den rette looken Nytt denne vinteren er at bjelkene fås i polyurethane. Som naturtro kopier av orginale eikebjelker med utskjæringer, arr og fargenyanser.


Bjelkene fra Deco Systems limes enkelt på plass og er hule innvendig, slik at man enkelt kan montere f.eks downlights og skjule ledninger.

Ha en flott tirsdag. Hilsen Lilli

1 kommentar:

  1. Ja det er vel ingen tvil om at interiøret går "i sirkel" akuratt som kles moten! Nå er det jo litt retro, 70-80 tallet som gjelder. Så bare vent, snart er det inn igjen med bl.a messing... Urolig hva designerne og mote pressen får oss til å like, det er bare å se det nok ganger! Enig? Ha en flott dag!

    SvarSlett