onsdag 3. februar 2010

Alene på Living

I går var det min tur å kjøre minstemann på skøyte trening på Slåtthaug isbane. Da er det full fart hjem fra jobb, samle alle barna som skal være med og så bærer det avgårde til fergen.

Mor er ikke så ivrig på skøyter akkurat, derfor leverer hun poden og resten av treningsgutta med et smil, og kjører sporens strek på shopping i 2 timer helt alene. For en lykke:-) Da kan jeg gjøre akkurat slik som jeg selv vil...ingen er med meg som kommentere med gjevne mellomrom, sånn som....skal du være her lenge??? 10 minutter senere kommer neste kommentar...har vi ikke sett nok nå??skal vi kansje gå??? 5 min senere....den var fiiiin, vi kjøper den..skal vi gå nå??...

Så mens poden svetter og trener, med stjerner i blikket om å kunne erstatte Bøkko en eller annen gang. Har mor vært å sett på fliser til kjøkkenet og etter det, nesten en hel time alene på Living.

Har vært på utkikk etter lampe over kjøkkenøya. Fant denne på Living fra In House til kr. 399. Ingenting å si på den prisen. Planen er å ha to slike over kjøkkenøyen slik som dere ser på bilde nendfor fra SIA. Men vi har bare et strømuttak i taket over øyen, derfor må  jeg snakke med eletriker før jeg går til innkjøp av lampene for å høre om de kan fikse saken og jeg kan få på plass to lamper på en strømbryter.Fant noen fliser jeg likte godt, de ligner litt på de populære "subway" flisene, men er i litt større størrelse, har litt struktur og er høyglanset, men uten fasettslipt kant som på subway flisene. Selvfølgelig var det lang bestillingstid så jeg må nok smøre meg med en god porsjon tolmodighet.
Uansett var det en flott dag, og alle kom hjem fornøyd og blid akkurat tildsnok til varm suppe og frustrete fruer.

Hilsen Lilli

6 kommentarer:

 1. hei på deg ;)
  Austevold/ Bergen
  tomeito / tomato.
  litt slinger i valsen må man da kunne tillate seg.
  Din Blogg er faktisk en av grunnene til at jeg ville ha denne listen så velkommen på bloggrollen min ;)

  Kjempefine lamper.

  SvarSlett
 2. Kjempe flotte lamper!! Ja når man har barn er det litt av ett prosjekt å få alle dit de skal, og kanskje prøve å spise litt middag mellom slagene... Ha en flott kveld!!

  SvarSlett
 3. Ååå så lekkert det kommer til å bli :) Den lampen var flott :)

  Klem

  SvarSlett
 4. åå dei var skikkelig fin!!!
  trur det blir kjempe bra.
  Krysser fingrene for at elektrikeren fikser det.
  Kjøkkenet fra Sia var også utrulig fint.

  Ha ein herlig onsdags kveld:)

  SvarSlett
 5. fin lampe...-) living har mye fint.:-)

  SvarSlett
 6. Hei
  hvor er det brune kjøkkenet fra? Pusser opp hus og likte det veldig godt skjønner du:)

  Hilsen Stine

  SvarSlett