mandag 8. februar 2010

Jeg har en plan for uteplassen

Men det går ikke så fort som jeg ofte kunne tenkt.

I fjor sommer bygget vi pergola over deler av uteplassen vår. Her vokser det en klematis og planen er at den skal voske fort..fort. og dekke til, slik at vi i sommermåndene har et grønt tak over hodet.

Foreløpig ser det slik ut, sommermøblene kom aldri inn under tak i år, forhåpentligvis har de tålt høst og vinter, og kan brukes til neste år også.

Nå er det bare for oss å stelle godt med klemtisen slik at den vokser seg stor og tett, og dekker pergolaen som på dette bilde her. 


Hilsen Lilli

3 kommentarer:

 1. Super fin pergola da...:) Den blir nok grønn..om noen år...men jeg vet alt om den følelsen at det skal vokse FORT..det er jo det bildet du har i hodet når du planter noe. Men halve gleden er jo egentlig å se at det vokser..kom vår og sommer..!!
  Kos deg videre med sommerplanene.
  Hilsen Mariann

  SvarSlett
 2. He he.. Ja det skulle helst vært ferdig vokst før det kommer i jorden:)!! Jeg plantet bla vilvin i vår/sommer på hytta, som skal vokse opp over veggene på skjulet.. Skulle gjerne sett de flotte fargene på alle veggene i høst.. Men må nok ta tiden til hjelp... Ha en strålende kveld

  SvarSlett
 3. Så nydelig det ser ut med dekket klematis!!
  Du klarer sikkert å få din til også, men det kreves nok litt tolmodighet..Håper den har tålt den kalde vinteren!!
  Godt at puta er kommet vel frem!!
  Koselig å lese om deg i innlegget under!!
  Ønsker deg en fortsatt fin uke!
  Klem Anita

  SvarSlett