mandag 5. oktober 2009

Planlegging

Planlegging og design


Når du har bestemt deg for at du skal ha nytt kjøkken - eller at det gamle trenger en oppussing. Melder spørsmålet seg ofte: Hvor skal du begynne og hvordan? - det krever både tid og anstrengelse å få fram en praktisk og gjennomtenkt planløning.



Planleggingen er den viktigste fasen med å bytte eller renovere kjøkken. Samarbeid med arkitekt eller profesjonell kjøkkenspesialist kan gjøre oppgave enklere, men det er allikevel viktig å vite hva du vil. Ingen forventer at du skal bli eksepert med det samme, men jo mer forarbeid og undersøkelser du gjør, desto flere valgmuligheter får du.


Det første og viktigeste du må ha klart for deg, er hvilke krav du stiller til kjøkkenet, og hvordan kjøkkenet skal brukes, avhening om det er en familie på fem som spiser de fleste måltid hjemme, eller om dere er travle yrkes mennesker som spiser sjelden hjemme. Skal kjøkkenet også være vaskerom, med installert vaskemaskin? Kommer familie og venner til å sitte og prate, se fjernsyn og slappe av i dette området?



Alle bilder fra Better HomesVurder arealets størrelse, se på fordeler og ulemper. Slik at du får en klar forståelse av planløsningen.

Neste innlegg: Stiler

Hilsen Lilli

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar