mandag 28. februar 2011

Vinterferie

Denne uken starter vinterferien her på Vestlandet.

Ser frem til noen dager hjemme uten mål og mening. Litt rart er det, for i år er første året vi ikke er på fjellet i vinterfeiren, i år hadde ungdommen andre planer og da blir det ikke til at vi reiser alene (oss to "eldste" i familien). Da barna var små var det tradisjon og pakke bilen full med mat og skiutstyr og alt det som følger med for en uke ferie på Kvamskogen. Da barna ble litt større ble det Voss som var målet. Før vi flyttet oss til det nye hyttefeltet i Myrkdalen for å feire skiferie sammen med slekt og venner.
Foto hentet fra Voss Fjellandsby sin hjemmeside

Her hjemme tror jeg at all tåken har flyttet seg fra Holmekollen og rett til Vestlandet.
Ser ingenting, hører bare duren av båtene som går forbi i tåken, og en og annen bil som kjører forbi nede i veien. Ellers er det helt stillt.

Min utsikt i dag!

Ønsker alle som er ferdig med vinterferien en flott start på en ny uke, og alle oss som er så heldig å ha vinterferie denne uken, Nyt ferien:-)

Hilsen Lilli

5 kommentarer:

 1. Hallo! Ja det er ikke det samme da barna blir større og har andre planer. Her har det vært vinterferie, men hadde nok ikke fri..
  Jeg og mannen tok en tur på hytta i helgen, kjempe deilig med masse snø, men tåke på lørdags formiddag før det begynte å snø..
  Hos dere ser jeg det er helt "grønt", skikkelig vår:)! Håper du får en fin fin uke da!
  Her kaller jobben..
  Klem Tone-C

  SvarSlett
 2. Så vakkert fjellhyttested..:) virkelig.:-)

  greit å oppsøke snøen da.:-) I forhold til måking etc..er det greit å dra til snøen når man vil ha den. Men i forhold til lys, er jeg glad vi har snø...i denne mørket tiden, men det hadde holdt med et tynt lag da.:-) I dag har vi hatt nydelig vintervært...snø og sol og blå himmel..vakkert.:-)

  kos deg masse i ferien.:-)

  Klem

  SvarSlett
 3. Hei:)

  Så koseligt å titte innom deg:) Takk for kommentar tidligere! Trenger det når eg har eksponert meg sjølv sånn haha ;)

  ps: fin hytte på øverste bildet:)

  SvarSlett
 4. hei Lilli
  tusen takk for hilsen inne hos meg. så koselig
  håper du får en fin vinterferie
  her blir det litt jobb og litt fri.
  men ingen soving lenge om morgenen med to små... :)

  beste hilsner fra
  Åpent hus

  SvarSlett
 5. Hei hei,
  Ja det er litt vemodig også når barna blir så store at de legger egne planer. En ny epoke er begynt og det er bare å innse at det skjer forandringer. Så koselig at dere pleide å reise til Voss, der er det bare nydelig. Vi reiste også til Voss nesten hver eneste påske da jeg var liten. Har sikker sagt det før, men min far kommer fra Voss, så jeg har stor familie der:)
  Ha en deilig vinterferie, det blir godt selv om det ikke blir hyttetur. Her i Sandnes starter ikke vinterferien før neste uke, da blir det nok et par dager på hytten bare for forandringen skyld. Det er spekket med flotte tur muligheter, men ikke på ski.
  Natta klem fra meg

  SvarSlett