onsdag 2. mars 2011

Vårt Himmelblå

En liten reklame film fra en av øyene i kommunen blir det i dag.
Filmen er laget av ungdom som heter Christoffer Møgster

Lengst ut i havet ligger en øy som heter Møgster, stedet kan minne om den kjente serien Himmelblå som gikk på NRK for en tid tilbake.

Her på øya har de barneskole med rundt 8 elever. Butikken, som også fungere som postmottak, og kaien er samlingspunkt for øyfolket gjennom hele året og for feriegjestene som kommer til om sommeren. Foreløpig er det noen fastboende familier igjen. Men Møgster er en av øyene som kommunen vil satse på. De vil at flere familier skal komme til øya, for kansje å kunne tenke seg å prøve å bo her for en stund, aller best hadde det vært om noen kunne tenke seg å bli fastboende på øya.


For de av dere som har båt, og har tenkt dere en tur til Vestlandet i sommer, er dette en flott plass å stoppe på.

Ha en fin onsdag kveld.
Jeg bruker kvelden til å sy ferdig bundaen til eldstemann. Den skulle egentlig være ferdig til 17 mai i fjor. Men siden jeg ikke klarte det, satser vi på 17 mai i år:-)

Hilsen Lilli3 kommentarer:

 1. Det er jo unik å bo sånn....og kanskje også litt "klaustorfobisk" for noen....om du skjønner hva jeg mener.:-)) Her finner man nok en unik ro:-) Hvor langt er det med båt fra fastlandet ? Bra komunen satser på å få flere fastboende.:-)

  Lykke til med sømmen, flink er du.:-)

  ha en fin kveld.:-))

  SvarSlett
 2. Liker at du legger ut videoen slik at andre kan få se paradiset =) Det kommer nok en ny film iløpet av våren som jeg skal lage for Møkster Bu, den kommer til å bli mye bedre ;)

  Btw, øyen skrives med "k" Møkster og etternavnet skrives med "G" Møgster. Bare en liten rettelse =)

  Mvh. Christoffer Møgster

  SvarSlett