mandag 14. februar 2011

Et glasshus hadde vært tingen

Hvert år når vi kommer ut i februar og våren snart er like om hjørnet, blir mannen i huset sterkt anngrepet av en spesiell syke, nemlig tre fot syken. Bilder, brosjyrer og kataloger hentes frem, og legges flott utover spisebordet. Med stjerner i blikket sitter han i timesvis bøyd over flotte og glossy magasiner, finstuderer tekniske detaljer og design, med drøm om en litt større båt enn den vi allerede har (bare tre fot større)

Jeg derimot får svært sjelden og nesten aldri denne sykdommen, synest det er helt ok at jeg har arvet båten som barna brukte da de var små. Den er akkurat passe stor til meg og holder akkurat den farten som jeg liker, ikke for fort, ikke for sent men akkurat passe. Derimot kunne jeg tenke meg noen kvadratmeter til i stuen. Da hadde tingen vært et glasshus:-) det blir liksom to fluer i ett smekk tenker jeg, noen kvadrat større stue og punkterte vindusruter som nå teller to av fem vindu på baksiden av huset blir byttet ut. Genial ide spør du meg.

Bildet er hentet fra bilde mappen hvor jeg putter alle bilder som jeg liker, har ikke lagret kilde, men tror jeg har sett en reportasje i et interiør magasin fra dette huset her.

Ha en flott start på en ny uke alle sammen.

Hilsen Lilli1 kommentar:

  1. Hei:)
    Tusen takk:) og ligemåde:)
    Det såg kjempe fint ut med det glassutbygget! Det hadde sikkert blitt kjempe koseligt!!

    Ha ei fin uke:)

    SvarSlett