lørdag 29. januar 2011

Fredagshilsen:-)

T.G.I.F er det mange som sier.
Men min favoritt dag er lørdag.

En perfekt lørdag, er som oftest å ha ingen planer, laaang frokost med mann og barn.
Da har vi oppsummering av ukens hendelser in the family. Og til slutt en liten rusletur ut på dagen.
Enda mer perfekt blir dagen dersom jeg slipper å gå på butikken for å handle mat eller andre ærender, men bare nyte dagen.


Fremdeles noen blomster igjen etter julen.
Mine hvite julestjerner har blomstret så flott, uten å miste blader helt til nå. Men nå er de finito og står for tur til å kastes. De stakkars små har jo ikke fått vann på en eller to ukers tid. (Kan ikke huske på alt)

Bilde tatt fra stuen, med nytt spisebord som ble kjøpt inn i all hast før jul. Det gamle ble plutselig etter 21 års tjeneste så vinglete, at det ikke var mulig å ha en kaffekopp stående på bordet uten at det skvulpet. Derfor ble det et bord fra IKEA denne gang som en foreløpig løsning, bordet er fint og akkurat passe til vårt bruk. Men helst så ønsker jeg meg dette spisebordet fra Slettvoll, med plate av herdet glass, grovt resirkulært tre og bein i polert stål. Då kan få det samme bordet som salongbord.Ha en flott fredag kveld, snart er lørdagen her:-)

Hilsen Lilli

3 kommentarer:

 1. Flotte bilder ,herlig pplanlegging av en lørdag. jeg også er veldig fornøyd hvis jeg slipper å maåtte dra i butikken å handle.
  Ønsker deg en flott helg

  Klem Anita

  SvarSlett
 2. Det bordet fra Slettvoll er bare sååå stilig
  Skjønner godt at du ønsker deg deg
  God helg videre
  Klem Marianne

  SvarSlett
 3. Hei hei!
  Enig med deg i at en lørdag uten "handle-plikter" er deiligst. Ta seg tid til en snakk og lang frokost med familien. Jeg la merke til den flotte utsikten dere har utenfor stuevinduet, heldige dere som slipper å se rett inn i naboens hus!! Det er nok derfor vi syns det er en "befrielse" å komme på hytta, for der har vi panorama utsikt i forhold til hjemme.
  Slettevoll har utrolig mye stilige møbler!
  Ha en fortsatt hyggelig lørdag med dine kjære!
  Klem Anne Karin

  SvarSlett