onsdag 8. desember 2010

Ut av skapet....

....neida,
men i dag har jeg virkelig slått på stortromma og lagt inn bilde av meg selv på profilen.


Ønsker dere alle sammen en fin - juleplanleggingsuke - .
Synes det passer å skrive ordene sammenhengende for å illustrere at de aller fleste av oss har det litt travlere enn normalt i disse ukene før jul.Hilsen Lilli

4 kommentarer:

 1. Så kjekt å få plassere ansiktet til bloggen din:-) Ja juleplanleggingsuke har jeg hatt i noen uker allerede. Var ekstremt tidlig ute i år, men tror ikke jeg når i mål før jeg skal allikevel ha ha. Pakker og julebrev er unnagjort, men du verden så mye som står igjen allikevl..

  Ønsker også deg en god juleplanleggingsuke, og selvfølgelig masse kos inn i mellom øktene:-)

  Klem fra Anne Karin

  SvarSlett
 2. Kjempefint bilde av deg!
  Kos deg med planleggingen!
  klem,I

  SvarSlett
 3. Kjempekoselig å "hilse på deg" :)

  Måtte le litt av headingen din - ut av skapet, jeg hadde akkurat en tilsvarende på Facebook. Jeg har vært en helt anonym blogger og ingen kjente visste om det.. Inntil en i familien tilfeldig oppdaget bloggen min og kommenterte det, jeg svarte tilbake og så noe om at Ja-ja, nå er det vel ute i det åpne og at det bare var mamma'n min som viste det. Men tiden var vel inne til å komme ut av skapet .. Fikk symnpatierklæring og mails om hvor tøff jeg var fra en gammel kollega.. Og det var nok ikke som blogger han trodde jeg sto frem.. Ble litt svar skyldig da :)

  Ønsker deg en fin kveld ute av skapet :)

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 4. så kos å se deg....Velkommen ut av skapet.:-=))

  SvarSlett