onsdag 29. desember 2010

Julebilder...

Litt julebilder fra hjemmet, før alt snart blir plukket bort, pakket ned og gjemt på loftet i tette plastkasser til neste år.

I år fikk jeg meg to små hus, hver kveld har jeg tent telys i de, og husene har lyst så koselig opp i vinduskarmen hver eneste kveld. Har registrert at disse husene her har vært i eie i lang tid hos enkelte bloggere, men hos meg tar det av og til litt lengre tid før ting kommer på plass (selv om jeg ofte tenker, når jeg ser noe ....åhhh en sånn skulle jeg hatt, og så ble det med det)


Vanligvis kjøper jeg røde julestjerner til jul. I år ble det hvite.


Jammen ble det litt julete farger på soverommet også.


Ønsker dere fortsatt en fin romjul.

Hilsen Lilli

6 kommentarer:

 1. Hei:)

  Ja skulle gjerne hatt dåke der oppe også! Det var heilt fantastisk stemning, og det lyset! Men skikkelig kaldt, klarte ikkje være så lenge ute før ein begynte å fryse..

  Eg også fekk meg eit slikt hus:) Tar litt tid her også;)

  Ps: Kjempe fine sengkler du hadde!!

  Klem B

  SvarSlett
 2. Hej.:-) koselige julebilder fra deg.:-) Må jo knipse litt nå før alt skal vekk...tatt meg en runde jeg også.:-) sink husene er det mange som har fremme året rundt også ..for meg er det julepynt..de ryker på loftet om litt.:-)

  Takk for det gamle..ha en riktig fin nyttårskveld.:-)

  Klem

  SvarSlett
 3. Nydelige julebilder du viser i dag! Slike zink hus har jeg enda ikke somlet meg til å innvistere i! Har absolutt tenkt at jeg skulle ha noen slike jeg også - men det blir med tanken...
  Nyt resten av romjulen,
  klem,I

  SvarSlett
 4. Hei og god jul :)
  Kom over bloggen din nettopp og her koste jeg meg masse, så jeg kommer snart tilbake :)

  Ønsker deg ett Godt Nytt År !
  Klem,Kari

  SvarSlett
 5. Wow..har ikke vært her før jeg heller. Så koselige bilder! Gøy at dere pusler og. Må jo ha noe koselig å finne på sammen! Kos deg videre i romjula!

  SvarSlett
 6. He he, jeg er akkurat lik... ser noe jeg kunne tenke meg å gjøre, lage, kjøpe.... også skjer det ofte ikke noe mer... men hadde blitt bra fullt og blakk om alle innfall og inspirasjoner ble gjennomført! :)
  Ønsker deg fortsatt glade juledager og et godt nyttår! Takk for hyggelig hilsen!
  !klem
  Lise

  SvarSlett