tirsdag 19. januar 2010

You should always be the best decoration in your own house.

Dette er ordtaket til Interiør akritekt Phoebe Howard.

HER kan du finne mye inspirasjon. En del av det er noe herskapelig, men du finner mange gode ideèr til sammensetning av farger og stil.


Ønsker dere alle en riktig fin kveld.

Hilsen Lilli

11 kommentarer:

 1. Hei Lilli
  Mye fin inspirasjon her..jeg syns blandingen med den gamle franske kommoden og det herskapelige speilet er ekstremt flott:)
  Tusen takk for hyggelig kommentar på min blogg.
  Ha en fortsatt fin uke!
  xx

  SvarSlett
 2. Heisan :o)
  Tusen takk for koselig kommentar og tips hos meg. Det satte jeg stor pris på. Det er litt langt for meg å dra til Hadeland Glassverk, men jeg tenkte å ringe dit eller skrive, og kanskje få tilsendt noe som kan brukes. Utrolig hvordan glass kan forandre seg bare ved å bli vått ved kondens! Jaja, jeg håper jeg får gjort noe med det, for det er en del ting som jeg har arvet som bare blir gjemt vekk. Men tusen takk for tipset ;o) Sender deg mld om hvordan det går! Ha en flott onsdag.
  Klem fra Gro :o)

  SvarSlett
 3. hei:) du det prøvde eg, men det kom ikke opp så eg må ha gjort noe feil! eg skulle tatt meg en blogg time hos deg, og lært meg noen triks;)
  Ha en fin dag i solkinnet:)

  SvarSlett
 4. For noen nydelig bilder.:-)

  Neida Harry er kult det...:-) rett og slett....vi koser oss vedlig ved svenskekysten...fantastisk landskap der.:-) Kommer helt sikkert flere bilder hos meg fra de trakter.:)

  Kos deg.:-) Klem Gry

  SvarSlett
 5. Ja, men dette var jo godt for øyet å se på...:))

  Mariann

  SvarSlett
 6. Ah....de hvite stolene skulle jeg gjerne hatt. Kanskje ikke de mest praktiske med tanke på hundehår men..nydelige var de:)
  Flott kveld til deg:) klem:)

  SvarSlett
 7. Hei Lilli!
  Har en liten overaskelse til deg på min blogg:))
  Klem Anita

  SvarSlett
 8. Let i vei...og del med oss...:-)) Ikke gi opp bakingen selv om det gikk skeis en gang.:-) Klem Gry

  SvarSlett
 9. Nydelige bilder:)
  Kjempe fin blogg du har!!!
  Her var det mye fint å se!!
  Klem

  SvarSlett
 10. Mye lekkert her ja.
  God søndag til deg.

  Klem Marianne

  SvarSlett
 11. Hej.:-) haha..må jo le...Skjønner godt du ble mistenktsom når han kom hjem med en symaskin uten at du hadde ytret ønske om det..Og skjønner også at du ikke ivret etter å sy i den glidelåsen...der melder jeg også pass....Min bedre halvdel prøvde seg at jeg skulle sy på nye glidelåser til putene i båten, de er store og stoffet er tykt...Glem det sa jeg...symaskin har jeg, men han kom med nye glidelåser...GLEM DET :-) jeg rører det ikke.:-) Jeg koser meg med symaskinen min når jeg får lage ting som krever litt kreativitet...sy opp bukser og sånt er jo en nødvendighet som også må til..Men ikke syglede det.:-) Ha en kos dag :-) Klem fra Gry

  Og takk for "skryt".:-))))

  SvarSlett