lørdag 16. januar 2010

På kjøkkenet vårt....

....er det fremdeles mye som skal på plass, det blir ofte sånn hos oss når du tar ting i bruk uten å gjøre det helt ferdig....

Fremdeles mangler vi noen lister her og der....


Fliser over benkeplate har jeg ikke hatt tid til å velge ut foreløpig....men det kommer på plass etter hvert. Tror jeg går for hvite fasettslipte fliser, lagt i mursteinsmønster....vi får se når jeg kommer meg til flisebutikken hva jeg ender opp med. .
Detaljer fra kjøkkenøyen. På motsatt side av kjøkkenøyen har jeg plass til to høye stoler. Jeg har sett meg ut noen fine stoler utstillt hos Catherine på Riviera Maison, Så Catherine.... snart kommer jeg innom butikken din, for de må jeg bare ha....men først må "tåken" lette i Bergen by, tror ikke det blir så populært å kommer drassende med to stoler på bussen:-)

Howard klokken som jeg kjøpte tidligere står også på vent....klokken skal henges opp på den veggen som dere ser i bakgrunn. Målet får være at den ihvertfall kommer på plass nå i løpet av helgen.

En ting er ihvertfall sikkert TING TAR TID.

Ha en strålende flott lørdag kveld.

Hilsen Lilli

3 kommentarer:

 1. Takk for meget hyggelig kommentar hos meg:) Ja, årene gjør noe med oss og du tok grep om din utfordring:) Bra er det!!
  Men for et kjøkken du viser...alldeles nydelig:) Huset vi bor i kjøpte vi for 4 mnd siden, stort hus...på landet. Kjøkkenet er av god og traust bjørk og drømmen er noe a`la det du viser. Nydelig....
  Men jeg kan leve med vårt...oppussing har vi hatt litt av, heldigvis var det meste fint, badene bla. Nå er det gjesterom som pusses opp.
  Nyt kvelden din, klem fra meg:)

  SvarSlett
 2. Så lekkert kjøkken du har!! :) Og den klokka var FLOTT! :)

  God kveld til deg, håper du koser deg!


  Vibeke :)

  SvarSlett
 3. God kveld i stuen!

  For et nyyydelig kjøkken dere har. Vi planlegger også nytt kjøkken i disse dager, og det er IKKE lett. Mye å tenke på for å få alt helt perfekt!

  Barstolene i bege lin tror jeg passer perfekt hos deg. Du trenger vel de med høyest høyde? I så fall kan jeg gi deg en god pris - du gir meg en lyd!

  Natta!

  SvarSlett