lørdag 30. januar 2010

Mange flotte kjøkken til inspirasjon

I mappen min med inspirasjonsbilder og ideer til kjøkken har jeg fremdeles en del bilder jeg ikke har vist frem. Noen av bildene er sikker kjent for dere bloggere, me for de som ikke har sett de før, håper jeg bildene kan være til inspirasjon.
Her hjemme har det komt enda mer snø i løpet av natten, men vi nyter ettermiddagen inne med fyr på peisen og baking av focaccia brød, det er første gang jeg lager slikt brød, og det skal visst være superenkelt å lage i følge de som er god på dette,...men jeg er nå ikke helt sikker jeg, brødet mitt ser noenlunde slik ut som hjemme hos min proffe bakevennine, men om det smaker like godt gjenstår å se når gjengen her hjemme har prøvesmakt.

Kilde hvor jeg har funnet bildene har jeg desverre ikke registrert, utenom bilde nr. 2 det er Christopher Peacock som har designet.

Ønsker dere alle en fortsatt flott lørdag.

Hilsen Lilli

3 kommentarer:

 1. Åh, eg får lyst på nytt kjøkken når eg ser alle de flotte bildene..... men,men idag har eg bestilt nye gardiner + at eg tenker eg kjøper den Koziol lampen eg har hatt så lyst på, så hjelper det litt på ;-)

  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. namnam
  har hatt forccacia her og i dag , sammen med grønnsak suppe ;)
  regner med ditt ble supergodt ;)
  kjøkkenbildene var kjempefine,
  skal du pusse opp ?
  masse deilig inspirasjon

  SvarSlett