mandag 28. februar 2011

Vinterferie

Denne uken starter vinterferien her på Vestlandet.

Ser frem til noen dager hjemme uten mål og mening. Litt rart er det, for i år er første året vi ikke er på fjellet i vinterfeiren, i år hadde ungdommen andre planer og da blir det ikke til at vi reiser alene (oss to "eldste" i familien). Da barna var små var det tradisjon og pakke bilen full med mat og skiutstyr og alt det som følger med for en uke ferie på Kvamskogen. Da barna ble litt større ble det Voss som var målet. Før vi flyttet oss til det nye hyttefeltet i Myrkdalen for å feire skiferie sammen med slekt og venner.
Foto hentet fra Voss Fjellandsby sin hjemmeside

Her hjemme tror jeg at all tåken har flyttet seg fra Holmekollen og rett til Vestlandet.
Ser ingenting, hører bare duren av båtene som går forbi i tåken, og en og annen bil som kjører forbi nede i veien. Ellers er det helt stillt.

Min utsikt i dag!

Ønsker alle som er ferdig med vinterferien en flott start på en ny uke, og alle oss som er så heldig å ha vinterferie denne uken, Nyt ferien:-)

Hilsen Lilli

søndag 27. februar 2011

Pynte med kaffebønner

God Søndag alle sammen!

På kjøkkenøyen har jeg stående en stor lyslykt som jeg både bruker til å ha blomster i, men mest blir den brukt til det den opprinnelig er tenkt til i og med at det er en lyslykt.Har fyllt noe av kaffebønnene i lyslykten til pynt rundt kubbelyset, før resten av kaffebønnene blir fyllt i kaffemaskinen.

I dag er det komle til middag her hos oss, med resten av pinnekjøttet som jeg fant i fryseren etter jul. Mange har tradisjon at komler serveres til middag på torsdagen. Hos oss har vi ikke tid til å lage en så omfattende middag (for den tar jo tid å lage) midt i uken. Derfor er komle middag, søndag middag hos oss.


Deilig duft av kaffebønner og pinnekjøtt fyller kjøkkenet akkurat nå. Jeg koser meg med blogg mens jeg venter på at middagen skal blir ferdig, TV surrer i bakgrunnen, et must nå i disse VM tider. Nok en gang har de norske idrettsutøverene vist hva de er god for. Må ærlig innrømme at jeg får klump i halsen hver gang det er medalje utdeling, og Norges nasjonalsang spilles.

Ha en finfin søndag
Hilsen Lilli

mandag 21. februar 2011

Sol inne, sol ute

Var været jeg våknet opp til i dag:-)


Da jeg kom inn på kjøkkenet i dag morges, var hele rommet fyllt av et fantastisk sollys.
Så deilig at jeg måtte forte meg å ta bilde, før jeg skyndet meg ut i kulden og avgårde på jobb.Håper inderlig at været holder seg til VM starter i Oslo. Slik at Norge kan vise seg frem på sitt vakkreste.

Ha en superflott ukestart.

Hilsen Lilli

fredag 18. februar 2011

Glad Fredag:-)

Direkte oversatt fra Happy Friday:-)


Fredag igjen, kjenner det blir en skikkelig glad fredag i dag. Selv om jeg ikke har noen planer om å gjøre noe gøy i helgen, er det med goood følelse jeg ser frem til helge fri.

Nå skal jeg en liten tur innom blomsterbutikken før den stenger og kjøpe inn fargerike tulipaner før jeg finner frem vaskebøtten og svinser litt rundt i huset med klut og kost.

Hilsen Lilli

Bildet er hentet her

torsdag 17. februar 2011

Samme gardin
Skal si dagene går fort, bare en dag til med vekkerklokke så er det helg.

I dag er det trening som står på menyen - Zumba - prøver å få det med meg hver torsdag, deilig å kunne bevege seg litt,  i hvertfall prøve å riste litt løs på mine alt for stive muskler etter alt for mange sittestillende år på kontor.

Ha en flott torsdag, og nyt resten av dagen som er igjen:-)

Hilsen Lilli

mandag 14. februar 2011

Et glasshus hadde vært tingen

Hvert år når vi kommer ut i februar og våren snart er like om hjørnet, blir mannen i huset sterkt anngrepet av en spesiell syke, nemlig tre fot syken. Bilder, brosjyrer og kataloger hentes frem, og legges flott utover spisebordet. Med stjerner i blikket sitter han i timesvis bøyd over flotte og glossy magasiner, finstuderer tekniske detaljer og design, med drøm om en litt større båt enn den vi allerede har (bare tre fot større)

Jeg derimot får svært sjelden og nesten aldri denne sykdommen, synest det er helt ok at jeg har arvet båten som barna brukte da de var små. Den er akkurat passe stor til meg og holder akkurat den farten som jeg liker, ikke for fort, ikke for sent men akkurat passe. Derimot kunne jeg tenke meg noen kvadratmeter til i stuen. Da hadde tingen vært et glasshus:-) det blir liksom to fluer i ett smekk tenker jeg, noen kvadrat større stue og punkterte vindusruter som nå teller to av fem vindu på baksiden av huset blir byttet ut. Genial ide spør du meg.

Bildet er hentet fra bilde mappen hvor jeg putter alle bilder som jeg liker, har ikke lagret kilde, men tror jeg har sett en reportasje i et interiør magasin fra dette huset her.

Ha en flott start på en ny uke alle sammen.

Hilsen Lillitorsdag 10. februar 2011

Hvile i naturlige farger

Hva med en liten hvilestund i naturlige farger?

Duse, naturlige farger på soverommet skaper ro. Tenk når sommeren kommer og det er lyst og fint ute, varm bris blåser forsiktig inn vinduet som står litt på gløtt og solen bader rommet i lys.

Slik var det ikke hos meg i dag. Utpreget B+ menneske som jeg er, var det tungt å stå opp i dag morges. Mørk og kaldt.  Skal ærlig innrømme at jeg godt kunne tenke meg å bare pakke meg godt inn igjen under dynen og sove videre.

Men pliktene kaller, og opp må jeg unasett hvor godt det er å ligge under en varm og god dyne.

Foto: BHG

Ha en flott torsdag og snart er deg helg.

Hilsen Lilli

tirsdag 8. februar 2011

Escape to Paradise

Lyn og torden, regn og sludd har dagen bestått av i dag.

Akkurat nå skinner solen men allikevel er det
 deilig å kunne drømme seg bort til varmere land, et paradis for lange, varme dager og kvelder.Vil du vite mere om W Hotels kan du se HER

mandag 7. februar 2011

På jobb

Et bilde fra jobben i dag.

Litt farger på jobben siden det ofte blir til at jeg blir sittende her utover dagen. Da er det greit å ha det litt fint og fargerikt rundt seg.Stolen matcher super flott til fargen på blomsten. Foreløpig er stolen bare på prøve, den gamle er utslitt og hull i trekket på, denne stolen skal prøvesittes en stund før eneldig avgjørelse om det blir denne eller en annen fasong som passer best til meg.

PS! Tro ikke at jeg sitter på jobb og blogger:-) Bildet er tatt sent fredag ettermiddag, og lagt inn søndag kveld med tidspunkt for publikasjon.

Ha en flott start på ny uke alle sammen.

Hilsen Lilli

torsdag 3. februar 2011

Her bor jeg

I dag vil jeg at dere skal gå innom bloggen til Bare Bea hun er nemlig min skjønne nabo, og i dag viser hun de flotteste bilder fra øya vår.

Dette er veien som går ut til byggefeltet vi bor i, var nesten ikke klar over at vi har en så fin innkjørsel før jeg så bildet. Åååå som jeg gleder meg til sommeren.


Skal vi til fastlandet må vi ta ferge, her er fergen på vei hjem og feltet vi bor i kan du skimte like der fremme.


Til slutt fikk vi endelig bro som går over til hovedøyen, en stor dag som hos oss ble feiret med champange til frokost. Denne dagen hadde nok de fleste sett frem til, ihvertfall jeg, som stillte i bunad for anledningen.

Foto: Bjørn Inge Drønen

Ha en superfin kveld.

Hilsen Lilli