søndag 30. oktober 2011

Gjestegiveri

I kommunen hvor jeg bor har vi et flott gammelt og erværdig  gjestegiveri, som vi er stolt av.


Her feiret vi minstemann sin konfirmasjon, vi har vært i bryllup, på seminar, spist søndagsmiddag, og vært i flotte selskap til gode venner. Her er vi alltid like velkommen av det flotte vertskapet som eier og driver gjestegiveriet.


Bekkjarvik Gjestgiveri ble bygget på slutten av 1600-tallet og har tatt i mot losjerende i over tre hundre år. Fra gammel tid har fangst og fiske vært livsgrunnlaget for folket i Austevoll. I Bekkjarvik saltet de sild, eksporterte hummer, laget tusenvis av tønner og notoppheng. Her var sjøhus, bakeri og brenneri. Bekkjarvik Gjestgiveri har i alle år vært et naturlig midtpunkt i denne frodige travelhet.

Bekkjarvik Gjestegiveri har nå lagt ut en film på youtube hvor de presenterer det unike gjestegiveriet, og den gode maten de serverer. Filmen ser du HER.

Bilde fra Austevoll

Søndagen skal tilbringes hjemme hos mine foreldre. Der skal vi alle feire min pappa's 79 års dag. Jubilanten er en habil fotograf og ønsket var ny ekstern hardisk til å lagre mange tusen bilder på. Hardisken er nå kjøpt. Han leser bloggen min hver kveld, derfor kan jeg skrive hva han får i gave, for når han har tid til å slå opp bloggen min sent søndag kveld, er presangen allerede levert og mest sannsynlig er han strålende fornøyd.

Ha en flott søndag alle sammen.
PS! Har dere husket å stille klokken?

Hilsen Lilli

4 kommentarer:

 1. Liebe Lilli,
  ich habe mir das Video angesehen und finde es großartig!!! Es ist alles so liebevoll hergerichtet. Du wohnst wirklich toll.
  Für den heutigen Tag wünsche ich Euch viel Spaß und dem Jubilar alles alles Gute zum Geburtstag.
  Viele Grüße,
  Tanja

  SvarSlett
 2. haha.gaven kan ikke avslører på bloggen da nei.:)

  jeg trodde min klokke stilte seg selv..når jeg våknet kl 07 søndag, tenkte jeg, sååå tidlig, åå nei klokken har jo stilt seg..men der tok jeg feil.:-) den var 7 og skulle stilles en time tilbake.:-)

  SvarSlett
 3. og flott gjestegiveriet deres..en flott plass du bor..og gøy å se..lokale bilder.:-))

  SvarSlett
 4. Ja det er flott i Austevol og Bekkjarvik har eg vert mange ganger med båt,både på sør og nord turen

  SvarSlett