tirsdag 16. august 2011

En anelse høst i luften

Så kom regnet, etter noen flotte varme solfyllte dager.

Høsten kommer snikende, og det blir mørkere for hver kveld.
Jeg for min del liker høsten, da er det tid for å tenne levende lys i hver en ledige krok inne. Familien faller litt til ro, etter travle tider med arbeid i hagen, og evinnelig vedlikehold som må gjøres ute mens det er sommer. Det er tid for å ta frem litt håndarbeid til kvelden og ikke minst komme i rutine igjen med trening av en noe dvask sommerkropp (les, blitt noe mykere både her og der) etter mange sene kvelder med god grillmat og drikke.

Selv om ikke været har vært det helt store her hjemme i sommer, har jeg mange gode sommer minner fra denne sommeren også. Turer på sjøen med båten, ut og fiske om kvelden. En kjempegøy ferie tur til Danmark, og mange flotte sommerkvelder ute med gode naboer og venner.

Høsten bringer også med seg mange tanker om nye prosjekt og oppussings planer inne.
Oppussing av alle soveromene står på planen denne høsten her.Bilde fra hagen. Lavendel med sine siste blomster før høsten kommer for fullt. Plantet to blåbærtre i de høye krukkene. Der skal de få stå til de blir litt større, slik at de ikke ryker med i plenklipperen slik som de forrige gjorde. Nå er de full av store blåbær som smaker deilig søtt.

Hilsen Lilli

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar