onsdag 8. juni 2011

Porch

Eller overbygd terasse som det nok heter her hos oss.


Amerikanerene bygger tak over terassen for å kunne nyte varme dager i skyggen. Hvorfor har ikke vi her på Vestlandet tenkt på det også......Ikke for å holde varmen ute, men for å i det hele tatt å kunne nyte en sommerkveld uten å hente frem dunjakke og ullsokker.


Med varme under taket, kunne vi kost oss hver eneste dag og kveld, uten påvirkning av at det stupregner konstant, dag etter dag.


Hvor blir det av sommeren???? to dager med sol i helgen, ble nytt til fulle. Påsmurt høy solfaktor, bok under armen og en kopp kaffe balanserende på armlenet på solstolen, ble ikke dagene så verst.....så lenge jeg satt helt i ro lengst inne i en krok hvor nordavinden ikke klarte å komme til. 

Foto: kilde ukjent

Og nå er det snart midtsommer.

For de av dere som lurer på hvordan det går med oppussingen, kommer det nye bilder i morgen.

Ha en flott dag alle sammen.

Hilsen Lilli1 kommentar:

  1. Enig....det var vi som skulle hatt slike fine overbygde terrasser, sluppet unna vinden, mye mindre mygg og ikke minst kunne vi jo hatt putene ute, uten å bære ut og inn, ut og inn....blir så lei av å måtte ta inn alt hver dag for i morgen kommer det sikkert regn...

    Tusen takk for kommentaren, vil tro at jeg kan sammenligen meg litt med deg akkurat der, vær og vind utsatte sprosser.....Og en omgang med en skurekost skal jeg holde ut, bare jeg slipper å skrape å male de hersens sprossene....Gleder meg til de er på plass, nå ser huset mitt ut som de ikke har vært bodd i på mange år, siden alle (iallefall nesten) sprosser flasser...lite lekkert....

    I DAG SKINNER SOLA; endelig...skal nyyyytes!

    SvarSlett