mandag 13. juni 2011

Bli med ombord

North Sea Shipping, et av rederiene her ute i Austevoll kan stolt vise frem sitt nye skip.
Båten heter North Sea Giant, og lever virkelig opp til navnet sitt, for den er gigantisk.

Jeg har vært så heldig å få være med på en del av fargevalget og materialer på innredningen ombord.
Eirene ønsket tidløse farger, som i tillegg skal være praktiske og slitesterk. Fikk utdelt en bunke med skinnprøver i forskjellige kvaliteter og farger, en stabel med farger på panel til veggen, flere valgt av gulv, og kataloger med møbler og innredning. Dette skulle settes sammen til et bra resultat.


Spent på vei ombord.

Broen, på størrelse med 2 middels store eneboliger i kvadrat. Ikke sikker men, jeg tror den var 550 kvadrat visst jeg ikke husker feil. Så mannskapet har god plass å boltre seg på.

Trapp opp til offisereslugarer og videre opp et dekk til broen. Alle gulvene på broen, offisereslugarene og korridorene har skipsgulv. Mannskapet er komt ombord, derfor ingen bilder fra offiserslugarene. Maskinsjefen's lugar gikk allerede under navnet leiligheten, noe som sier litt om størrelsen.

Resten av korridorene ser slik ut. Korridorene er forholdsvis smale, her har vi lagt en på kant langs gulvet som går litt opp på veggen, på den måten lurer vi øyet og korridoren ser mye bredere ut.
Verkstedet i Spania ble så begeistret for denne ideen, og skal adoptere den til andre båter de skal levere. Gøy:-)

En liten detalj i trappene.

Messa hvor alle måltider blir spist. Planen var å ha kunst på veggen som tok opp fargene i stolene, men valget endte på bilder fra Austevoll. Noe alle til slutt ble enig om at det ble skikkelig flott, og ikke minst kan utlandsk mannskap og klienter ombord se for en flott plass eirene av båten kommer fra.
Detalj fra gulvet i messa.

Detalj fra en av dagligstuene.

Visst du ikke vil sitte på lugaren din og se TV, kan du ta deg en tur på kino.

Skulle ønske jeg kunne hatt samme ordning hjemme. Levere klesvasken tirsdag og fredag. Det eneste jeg trengte var å merke klærne med navnet mitt og huske å tømme lommene.


For øyeblikket står heisen og med 9 dekk i høyden ble det litt løping i trappene.
Men for en båt, mektig imponert.


GRATULERE SÅ MASSE!

Hilsen LilliIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar