fredag 24. juni 2011

En aldri så liten oppdatering

Her på Vestlandet har vi hatt noe som kan minne om litt sommer denne uken. Ihvertfall noen timer opphold og litt sol i dagene som har vært men den store varmen uteblir.

Dagene er blitt brukt til arbeid i hagen, ugresset eksploderer mildt sagt, og blir gigantsikt på et øyeblikk i dette været her.

I dag har jeg fått kommentar fra en av mine kollegaer på jobb, at nå var det på tide med en liten oppdatering av bloggen. Her kommer den Anne:-)

I huset som pusses opp, går det fremover. Dvs at det er faktisk så og si ferdig. Snekkerene har tatt med seg verktøyet sitt, og det er endelig mulighet for å rydde ting og tang på plass igjen.

I mellomtiden blir det bilder av et nesten ferdig kjøkken, slik det så ut tidligere i denne uken.


Bildet er fra "langveggen" hvor det er skap hele veien. For at det skulle bli et lite avbrekk, og for å unngå følelsen av en vegg stappet med kjøkkenskap fra gulv til tak. Har eierne valg å sette inn skap med sjalusi. I disse skapene skal brødrister, toastmaskin og andre duppedingser som brukes i hverdagen plasseres. I det ene skapet er det montert stikkkontakt, slik at det lett kan bruke brød risteren uten å flytte altfor mye på den. På veggen hvor grønnfargen fra det glade 90 årene viser, kommer det et dobbelt kjøleskap. En genial ide som erstatter kjølehjørnet.


Skuffeseksjon under kokeplaten som er ekstra bred og har fem kokesoner.


En liten del av frokostplassen, som har bardisk høyde og fungerer også som romskiller, for at rommet ikke skulle bli for stort.


Nisjen i tømmerveggen er ferdig. Her måtte vi virkelig legge hodene i bløt når vi ikke kunne bruke tømmeret med den gamle tapeten på. Løsningen ble at far i huset måtte til sjøen for å hente en av de gamle dørene fra naustet. Resultatet er kjempeflott, litt fargeforskjell, uten at det gjør noe. Ser for meg at det blir flott med glasshyller som skal romme eierinnens mange kunstglass.


Til slutt et bilde av nye ovnen som er montert. Snedden liten sak som ikke tar alt for mye plass.

Ha en flott fredag kveld og helg. Selv om det er sent på kveld, skal vi bort til eierne av nye kjøkkenet å stille inn kaffemaskinen. (Dårlige på bruksanvisning i huset der)

Hilsen Lilli3 kommentarer:

 1. Det begynner å se veldig bra ut! Tror kjøkkenet blir flott - og ikke minst praktisk!

  Ha en fin helg,
  klem,I

  SvarSlett
 2. Her kan man bli aldri så lite misunnelig!! Jeg har mitt "vakre" Sigdal furukjøkken, som jeg skuler på hver dag. Det er alt for bra til å skiftes ut enda, men jeg skal ta fatt med malekosten i løpet av sommeren (håper jeg, men det sa jeg i fjor også!!) - (Ja, kanskje året før det også!!)
  Liker ikke så godt bloggen min for tiden. Det er for mye lister der med deltakere på diverse. Hyggelig det at folk gidder å være med på det jeg holder på med, men jeg ser jo helt klart det at det kan være en fordel å få selve listene over på en bloggside.
  Svimete kan vi alle være!! Av og til husker jeg ikke fra morgen til lunsj!! Tror det må være alderen!! Hehe!
  Ha en strålende helg!

  SvarSlett
 3. Hm dette blir jo kjempe flott:))! Kan tenke meg det er gøy å fylle inn i skapene og begynne å bruke de nye hvitvarene!!
  Gleder meg til flere bilder:))!
  Ha en fin fin kveld/ dag i morgen;)
  Klem Tone-C

  SvarSlett