søndag 6. mars 2011

Mitt kjøkken

WOW, hvor mange flotte kjøkken som finnes her rundt omkring i norges land. Akkurat nå har jeg vært innom alle 280 bidragene som er registrert på Norske Interiørblogger (NIB) sine sider. Her finnes alt av hva hjertet begjærer, mye flott inspirasjon som kan brukes av oss andre,og har du en drøm om å pusse opp kjøkkenet ditt kan du sikkert finne mye inspirasjon fra alle de flotte bloggerne sine bidrag.Da jeg så at NIB skulle ha en slik konkurranse, bestemte jeg meg for å være med. Kjøkkenet vårt var nytt for litt over et år siden, og er av den tradisjonelle stilen. Det var ikke enkelt å bestemme seg for kjøkken, for det var jo så mye flott som fristet. Men for meg var det viktig at jeg kunne ha et kjøkken som skulle fungere i lang tid fremover uten at vi (jeg) ble lei av det. Derfor falt valget på dette kjøkkenet fra Sigdal, og jeg angrer ikke på det.


Å legge inn mitt bidrag fra kjøkkenet var ikke så lett som jeg hadde trodd. Selv om jeg har hatt fri noen dager i Vinterferien har jeg vært på farten hele tiden og ikke komt hjem før sent på kveld. Da var det selvfølgelig for sent og for mørkt til å ta bilde. Derfor er mine bilder tatt i full fart, og er "ekte bilder" som ikke er redigert, ekstra rydding og vasking var heller ikke tid til før bildene ble tatt. Akkurat slik så det ut hos meg onsdag i forrige uke. Her står rester av tulipaner i en vase som skal kuttes ned på lengden slik at de varer litt lenger, vitamintabeletter og alt mulig annet står fremme. Med grandis pizza i ovnen til minste mann og hans kamerater.Ønsker dere alle en flott søndag kveld.

Hilsen Lilli

6 kommentarer:

 1. Så flott kjøkken du har! Liker så godt de flisene :)
  Lykke til i konnkuransen!
  -Synnøve-

  SvarSlett
 2. Flott kjøkken du har. Kjekt å ha et kjøkken som man kan leve med i mange år uten å gå lei.

  Lykke til i utfordringen

  Klem Anita

  SvarSlett
 3. Herlige kjøkkenet! Elsker subway-flisene! Det er utrolig overraskende egentlig, at jeg opplever at fliser som dette er vanskelige å overtale folk i distriktet her til å skaffe?!! Folk ser rett og slett ikke for seg hvor fantastisk flott det er.. DE har nok ikke hatt runder i bloggverden!
  Kjøkkenet ditt er uansett det perfekte stedet hvor mange gode barndomsminner kan skapes!

  Ha ei fin uke!

  Klem Mona

  SvarSlett