lørdag 13. november 2010

Jobber best under press....

...ofte litt for stort press:-)

I skrivende stund har jeg pause fra mitt siste projekt som er en gedigen brodert julekalender. Den skal være gevinst til basaren her i bygda, som arrangeres hvert år og er til stor gelde for store og små.


Fremdeles har jeg igjen å montere bakstykke og sy fast ringene under hvert tall. Ingen unnskyldning for å utsette det for basaren er allerede i morgen:-)


Her i huset er ting satt på vent, alt skal skje etter at basaren er over. Ser at det er mange av dere bloggere som allerede er godt igang med forberedelser av julekalender (noen er til og med ferdig) til barna og planlegging for adventstiden er gjort.Men, akkurat slik som jeg skriver i oversikriften... jobber jeg best under press. Da går det unna, og neste uke sesttes femte gir inn, for nå har jeg litt å gjøre. Skittentøy, støv, rot og alt annet som har hopet seg opp mens jeg har vært opptatt med å være i basarkomite og brodering skal bort. Adventskalendere skal lages til ungdommen (ja, de får fremdeles), og resten tar vi etterhvert.


Foto: BHG

Ønsker dere en flott lørdag, og husk farsdag i morgen.
(far i huset har kjøpt kaken selv.... og som i fjor og alle andre tidligere år er strikkesokkene til farsdagspresang kjøpt inn,)

Hilsen Lilli

4 kommentarer:

 1. Håper du koser deg med siste innspurt av kalenderen og ikke er for stressa!

  Jeg og arbeider best under press og har kke begynt å stresse med julen riktig enda!

  Klem,I

  SvarSlett
 2. Så snill du er som gir bort en brodert kalender! Tenker det er mange som vil ta lodd da:)
  Ha en god helg :)
  -synnøve-

  SvarSlett
 3. Håper kalenderen ble ferdig! Kan tenke meg det var en lykkelig vinner som kunne ta den med seg hjem i dag! Nå får du kose deg med de andre tingene ;)
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 4. Hei der!
  For en hyggelig blogg du har. Var tilfeldig innom og finner mange felles interesser. Dog er jeg ikke i shipping bransen men følger deg i antall år (40 + 3), er gift og har 2 barn. Da min mann jobber og reiser mye, har jeg vært hjemmeværende i snart 11 år, og det er DEILIG:)

  Så snill du er som legger så mye arbeid ned i byens basar. Heldige er den som vinner!!

  Her vil jeg gjerne komme tilbake, så jeg legger meg så klart til som følger hos deg. Du er selvfølgelig velkommen innom hos meg:)

  På gjensyn
  Anne Karin

  SvarSlett