onsdag 27. oktober 2010

Julekalender

Kom rett og slett litt i julestemning i dag. For i dag har jeg kjøpt Julekalender til meg selv.En tur på hudpleiesalongen Relax Hud & Spa for å fikse neglene mine. Strålende fornøyd... blir liksom litt mere "dame" med pene nystelte negler:-) Det er ikke snakk om ekstra lange negler, men rett og slett litt pleie og til slutt fransk mainkyr.

På salongen hadde de fått inn årets julekalender, har aldri prøvd produktene selv tidligere, men har hørt veldig mye bra fra andre som har brukt de.

Foto: babor.com

For de som ikke kjenner til julekalenderen skjuler deg seg små ampuller med hudpleieprodukter i hver luke, et produkt for hver dag. En del av inntektene som kommer inn går i år til Children's Heart Fundation. Greit å kunne vite at noe av pengene går til en god sak, samtidig som jeg kansje får en silkemyk hud til JUL.

Ha en fin fin dag.

Hilsen Lilli

2 kommentarer:

 1. Jeg har hintet i minst to år for å få den julekalenderen fra min mann - i år tror jeg jammen at jeg gjør som deg og kjøper den selv:)

  Guttene ble kjempefornøyde med monstermasten:) De fikk plukke ut motivet selv, jeg ville kanskje valgt et stort tre...men det er klart at de skulle få velge:)

  Ønsker deg en fin kveld!
  Kjersti

  SvarSlett
 2. Skulle gjerne hatt en sånn kalender ja
  Så deilig å få stelt neglene.. har aldri gjort det , men det høres deilig ut

  SvarSlett