onsdag 26. mai 2010

Bakhagen

En bakhage....da tenker jeg på en liten hage bak et hus midt i byen. Selv om jeg bor langt ute på landet og ikke midt i byen, har jeg en bakhage.

Vi bor i byggefelt og huset sammen med garasje er bygget i en U. I min bakhage kan jeg sitte skjermet for insyn fra andre, samtidig som det er lunt og fredelig . 

Akkurat nå nyter vi blomstringen som nå er igang for fullt i bakhagen.

Den hvite rhododendron skal egentlig være lakserøde blomster, det pussige er at det er kun to grener med den rette fargen, resten er hvite blomster.

Ingenting er mer avslappende enn et varmt bad ute som masserer stiv nakke og skuldrer. Enda bedre er det å avslutte uken i blobblissen en fredags kvelden med et aldri så lite glass vin til. 


Jeg har hundre tusen knall gule soler som lyser opp plenen min hver dag. Nydelige blomster, men de trenger ikke være i plenen min.


Ønsker dere alle flotte dager fremover. Nyt våren for snart kommer sommeren:-)

Hilsen Lilli

3 kommentarer:

 1. Nydelig hage!

  Klem fra Jatte♥♥♥

  SvarSlett
 2. Nydelig nydelig nydelig.:-) takk for titten, bare elsker hager...morro å se hagebilder fra andres hager.:-) og din bakhage var frodig og flott.:-)

  Klem Gry

  SvarSlett
 3. Takk for nyttig kommentar til flisene, det er marakesh design i Sverige du sikter til da? Skrik ut til meg om du vet om flere, sånt er snop!

  Du er jo superheldig som har u-form! Hos oss kommer jo midtpartiet ut fra resten av huskroppen, så vi har måttet ta noen smarte grep!

  Krok har vi fått i alle fall, ubetalelige kroken.. Alle bør vel ha en!

  Så tett og flott plantet skråning!

  Ha en fin-fin uke!

  Klem fra Mona

  SvarSlett