tirsdag 31. august 2010

Salt & Pepper

Uke start med møte i Bergen by. Da er det fint å kunne ha tid til en liten runde for å se på alle fristelser både innenfor interiør og alle de flotte klærne som nå finnes i butikkene til høsten.

Denne gang, som så mange ganger før, gikk turen til Decoroom. Det er ikke tull... Her kunne jeg vært resten av dagen.... De har så mye flott som frister, fra store skap, stoler og bord til små pynteting og duftlys.


En aldri så liten svingtur innom Riviera Maison klarer jeg også å presse inn i tidskjema, før det er på tide å sette seg i bilen for å nå fergen hjem.


Nytt salt & pepper kar  måtte jeg bare ha med hjem. Foreløpig kun til utstilling på kjøkkendisken, frem til vi får tatt det i bruk.


Hilsen Lilli

fredag 27. august 2010

Amerikansk hus

Når jeg ser bilder av hus som dette, tenker jeg automatisk på Amerikanske hus. Faktisk er dette et typisk Amerikansk hus utvendig men inne i huset er stilen en helt annen.

Her er interiøret hvitmalt og lyst med malte møbler, noe gammelt og noe nytt.

French Living
Og til slutt...sjefen i huset.


Ønsker dere alle en flott helg.
Her hos oss skal vi sammen med yngstemann til kirken i kveld for å møte de andre konfirmantene med foreldre og få litt informasjon om konfirmant presentasjons gudstjenesten på søndag.

Hilsen Lilli

onsdag 25. august 2010

Litt annerledes

I dette rommet kan jeg tenke meg å sitte til bords sammen med gode venner. Kan nesten se for meg hvor hyggelig vi hadde hatt det:-)


Foto: BHG

Men det er ikke derfor jeg viser dette bildet. Legg merke til opphenget av lysene over bordet, utrolig stilig. Her er det bare å bryte med tradisjonen og henge opp flere visst du har.

Ha det fint alle sammen, selv om det striregner og "blåser nordavind fra alle kanter" som Ludvik i Flåklypa sier.

Hilsen Lilli

søndag 22. august 2010

Høst i hagen

Høsten er begynnt å innta hagen, sommerblomstene begynner å vise tegn til at nå er det nok.

Spesielt denne helgen har vi merket at høsten er på vei, det har mildt sagt regnet sidelengs hver eneste kveld. Kulden og mørke kommer snikende om kvelden, og vi trekker heller inn i varmen, enn å sitte ute ved peisen om kvelden.


Fremdels blomstrer hortensian flott i hagen. Er ikke så flink til å ta inn blomster fra hagen, men i kveld tror jeg at jeg må ut å hente noen inn før det blir for sent.
Foto: Privat

Ønsker dere alle en fin søndag kveld.

Hilsen Lilli

torsdag 19. august 2010

Det vokser og gror

Husker dere planen jeg hadde tidligere i vinter om å få klematisen til å vokse, slik at det blir et tak av blader over plassen vi har i ene kroken av hagen. Det innlegget finner dere HER


Nå har det godt et halvt års tid, og slik ser det ut nå. Litt trimming med saksen her og der, pluss at jeg prøver å lede alle nye skudd utover slik at taket av blader kommer på plass.


Foto:privat
Det tar nok litt tid før alt er dekket, foreløpig har jeg god tid.

Hilsen Lilli

onsdag 18. august 2010

Lys og luftig

Ikke vet jeg...men begynner jeg å bli litt eldre??? Merker mer og mer at jeg trenger lys, masse lys.

Derfor synest jeg det er så flott med rom hvor dagslyset flommer inn, slik som i stuene på bildene her.


Veldig Amerikansk stil, men jeg liker det.

Hilsen Lilli

tirsdag 17. august 2010

Litt grønt imellom...

....Myker opp store flater

Foto: Myhomeidea

Her skal resten av dagen nytes ute i varmen.

Hilsen Lilli

søndag 15. august 2010

Mellom bakkar og berg..

...ut ved havet. Ligger familien sitt sommerparadis.

Det er egentlig min svigermor sitt barndomshjem, som nå er pusset opp. Øya ligger lengst ute i havet, og var tidligere bebodd av 4 fastboende familier, pluss et skolehus. Nå er øya fraflyttet og husene brukes kun til fritidshus.

Familien på vei ut... liten og stor, på rekke og rad.


På bryggekanten nytes det flotte sommerværet


Fra den lune viken, går veien opp til huset med fantastisk utsikt ut over havet.
Utsikt over til nabohuset


En flott dag, med sol og varme


Ønsker dere alle en flott start på ny uke.

Hilsen Lilli

tirsdag 10. august 2010

Hvite vegger?

Synest det er stilig med lyse hvite rom og at mange av dere som maler hvitt på veggen også bruker flere nyanser innenfor hvitfargen for å få litt fargespill.

Hjemme hos meg har jeg ingen hvite vegger, her går det i lyse farger med en anelse grått i, og litt mørkere grå. Jeg liker når det er kontrast mellom fargen på veggene mot det hvite taket og lister.

Men noen er dristig og går for enda sterkere fargekontrast. Nyt bildene, jeg synest dette var rålekkert.Hilsen Lilli

Mørke...

....kommer snikende, og minner nok en gang på at sommeren er på hell.Nyinnkjøpte lys tennes inne...jeg må bare innrømme at det er koselig, selv om det er kjedelig å tenke på at det snart er et år til neste sommer.De hvite stenene er et sommerminne fra i fjor, plukket på sandstrendene i Danmark. Hele familien var like ivrig å samle sammen hvite stener kvelden før vi skulle hjem. Bra at vi ikke skulle hjem med fly...

Hilsen Lilli

mandag 9. august 2010

Ukene som forsvant!

Hvor ble de av ... tre uker ferie som bare forsvant. Nå er det ny ukestart og tilbake på jobb.Selv om sommerværet og den store varmen har uteblitt, har det vært deilige dager, med hyggelige sammenkomster sammen med venner og familie. Gode sommerminner har vi fått, som vi tar med oss videre utover sensommeren og høsten.Nå skal resten av sensommeren nytes, blant annet reise på besøk til alle de som vi ikke fikk mulighet til å besøke i løpet av ferieukene.


Ønsker dere alle en flott start på ny uke. 

Hilsen Lilli

tirsdag 3. august 2010

En plass å gjemme seg bort.

Dagens bilde er inspirert av en plass ved havet, kansje et gjemmested for ro og ettertanke, sittende på benken og se på mens båtene glir stille forbi vinduet. 

Akkurat slik interiør som dette liker jeg. Sjarmerende enkelt, litt slitt og allikevel stilig.


Foto: My Homeide

Her nytes siste uke med ferie, før vekkerklokken hentes frem igjen og hverdagen går tilbake til vante rutiner.

Hilsen Lilli